Eredetiségvizsgálat Budapest | VIN Expert KftNézze meg videonkat,
hogy könnyen megtaláljon!


Mennyi idő alatt készül el az eredetiségvizsgálat?

Az eredetiségvizsgálat általában 30-40 perc alatt készül el, de némely esetben ettől eltérően, több vagy kevesebb idő szükséges az azonosítók vizsgálatához.

Meddig érvényes az eredetiségvizsgálat?

Az eredetiégvizsgálat 60 naptári napig érvényes, de ez idő alatt csak egy ügyintézéshez használható fel. Tehát ha az eredetiségvizsgálatot a jármű átíratásakor felhasználtuk, esetleges tovább értékesítés esetén újból el kell végeztetni az eredetvizsgát, még akkor is, ha nem telt el 60 nap az előző eredetiségvizsgálat óta.

Ki fizeti az eredetiségvizsgálatot?

Az eredetiségvizsgálatot általában a vevő fizeti, mivel átírási kötelezettségének csak az eredetiségvizsgálat elvégeztével tud eleget tenni, míg az eladót nem kötelezi semmi az eredetvizsga elvégzésére. Természetesen a felek egymás között ettől eltérő megállapodást is köthetenek.

Mennyibe kerül az eredetiségvizsgálat?

Az eredetiségvizsgálat árlistát itt találja meg.

Van-e lehetőség eredetiségvizsgálat hétvégén történő elvégzésére?

Felmerülő igény esetén, eredetiségvizsgálatot hétvégén is el tudjuk végezni. Mivel ez többlet költséggel jár, javasoljuk, hogy csak akkor vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat, ha tényleg nem tudja megoldani máskor. Figyelmébe ajánljuk, hogy eredetiségvizsgálat XI. kerületben munkanapokon reggel 8 és este 7 között végezhető el, felár nélkül.

Telefon: (1) 481 9069


VIN Expert Kft - Az Eredetiségvizsgálat
Eredetiségvizsgálat - Amit tudni érdemes!
All rights reserved VIN Expert Kft | Budapest, 1116 Barázda utca 18. | Adószám:    14472013-2-43 | Cégjegyzékszám:    01 09 905333 |

Hun-Web Linkek
Magyar Honlap Linkek
Eredetiségvizsgálat linkgyűjtemény
Fiberhost Linktárhely - Eredetiségvizsgálat
Eredetiségvizsgálat VIN Expert
 
 
 
 
 
Web Page Maker, create your own web pages.